Target boards at BMW IBU World Cup at Kontiolahti

Tuotteet

Elektroniset ratapaketit

Mekaaniseen ratapakettiin on mahdollista liittää kahdenlaista elektroniikka. Trainer T3 tekniikka mahdollistaa taulujen automaattisen virityksen ja pysty/makuu vaihto toiminnon harjoitustilanteessa. KES tekniikka on puolestaan järjestelmä, joka edellä mainitun lisäksi mahdollistaa tiedonkulun taululaitteiston ja tulospalvelun välillä. Tekniikan avulla automaattinen laukausten rekisteröinti ja ammunta-analyysien teko on mahdollinen ja järjestelmä soveltuu tästä syystä erinomaisesti arvokisoja järjestävien keskusten käyttöön.

RATAPAKETIT AKTIIVISEEN HARJOITTELU- JA KILPAILUTOIMINTAAN

Trainer T3

Trainer T3

Trainer T3 tekniikka mahdollistaa taulujen automaattisen virityksen ja pysty/makuu vaihto toiminnon harjoitustilanteessa. Trainer-elektroniikka suunniteltu käytettäväksi Biathlon Target System Kurvinen -ratapakettien kanssa. Automaattitilassa laite tunnistaa laukaukset sensorien avulla. Yhdellä Trainer T3:lla voit hallita 3 taulua.

Biathlon Target System Kurvinen's team member at BMW IBU World Cup at Kontiolahti

KES ja tulospalvelujärjestelmä

KES – Kurvinen Electronical System on ampumahiihdon reaaliaikainen ja elektroninen tulospalvelujärjestelmä, joka kokoaa mekaanisten taulujen osumatiedot tuloksiksi. Järjestelmän avulla taululaitteiden mallit 1 ja 2 ovat laajennettavissa kilpailukäyttöön.

Järjestelmä mahdollistaa ammunnan tarkan analysoinnin. Tehokasta KES-tulospalvelujärjestelmää hyödynnetään pääsääntöisesti tärkeimmissä kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

Järjestelmän manuaalinen käyttö ilman järjestelmää on myös mahdollinen esimerkiksi pienemmissä kilpailuissa tai harjoittelutilanteessa.

Radan suunnittelusta kilpailujen järjestämiseen

Biathlon Target System Kurvinen – alan paras asiantuntemus on käytettävissänne!

Tutustu palveluihin