BMW IBU World Cup at Kontiolahti the target boards and screens

Asiantuntijapalvelut

Radan suunnittelusta kilpailujen järjestämiseen

Tarjoamme asiantuntijapalvelua uusien ampumahiihtoratojen suunnittelussa ja rakentamisessa sekä nykyisten ratojen parantamisessa. Osaamisemme perustuu yli 40 vuoden kokemukseen, ampumahiihtolajin ja sen sääntöjen kansainvälisen kehityksen tuntemukseen. Erityisosaamista vaativissa töissä pitkä kokemus on valttimme!

Sekä uusien ratojen rakentamisessa että nykyisten ratojen uusinnassa paras lopputulos saavutetaan, kun projektin kaikki toimijat suunnittelusta maanrakennukseen ja laitetoimittajaan tekevät tiivistä yhteistyötä heti projektin aloitusvaiheesta lähtien. Taulu- ja ratajärjestelmien asennukset hoidamme tehokkaasti ja luotettavasti.

Biathlon Target System Kurvinen – alan paras asiantuntemus on käytettävissänne!

KES-result system and Athlete at background

Suunnittelu

Täydelliset ratapaketit ovat valmiiksi suunniteltuja ratkaisuja, jotka sisältävät kaiken oleellisen ampumaradan perustamista varten. Käyttötarpeiden ja vaatimusten mukaan valittavana on kaksi eri päälinjaa – elektromekaaninen tai mekaaninen käyttö, joita voidaan lisäksi räätälöidä sisällöltään tarpeita vastaavaksi.

Kokonaispaketin sisältö koostuu alkaen täydellisestä toimituksesta räätälöityyn ratkaisuun, joka on aina tapauskohtainen.

Myös monipuoliset yhdistelmäradat  ovat tulleet  tärkeään asemaan, niiden laajempien käyttömahdollisuuksien takia. Samalla radalla voi olla elektro-mekaaniset  taululaitteet, mekaaniset taululaitteet, parabiathlonlaitteet  sekä liikuntaesteisille että näkövammaisille. Tehokkaampaa ja monipuolisempaa hyödyntämistä!

Biathlon Target System Kurvinen's team member at BMW IBU World Cup at Kontiolahti

Kilpailujen järjestäminen

Yrityksellämme on vahva asiantuntemus kilpailun järjestämisestä pienistä kilpailuista suuriin arvokisoihin saakka. Yritys on keskittynyt erityisesti ammuntatulosten keräysjärjestelmän (KES – Kurvinen Electronical System) ylläpitoon kilpailuiden aikana.  KES-järjestelmä tuottaa oikeat ampumatulokset laadukkaasti.

Olemme osa perheyhtiöryhmää

Kurvinen perheyhtiöt on vakavarainen ja kasvava, noin 40 osaajaa työllistävää perheyhtiöryhmä, joka on toteuttamassa kansainvälisiä kilpailutapahtumia aina olympiatasolle asti. Yhtiömme arvot ovat jatkuvuus, vastuullisuus ja innovatiivisuus sekä yhdessä tekeminen ja menestyminen. Kurvinen perheyhtiöihin kuuluvat elektronisen ammunnan järjestelmiä sekä palveluja kehittävä ja valmistava Ecoaims ja ampumahiihdon taulu- ja ratajärjestelmiin erikoistunut Biathlon Target System Kurvinen. Lisäksi koneistuspalveluja tarjoava Myllyn Koneistus on oleellinen osa Kurvinen perheyhtiöitä.

Tutustu ampumahiihdon ratapaketteihin

Olemme IBU:n hyväksymä ja alansa huippua edustava ratajärjestelmien kokonaistoimittaja.

Tutustu ratapaketteihin

Biathlon Target System Kurvinen's team member at target boards checking the equipments